Adatvédelem

Az adatkezelésről röviden

A https://www.sport-events.hu/ honlapot az IRUB Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (1044 Budapest, Váci út 83., Cg. 01-09-296635.) üzemelteti.

A weboldal meglátogatása, a hírek és cikkek olvasása, illetve a galériák és videók megtekintése jelenleg nem jár semmilyen regisztrációval, ezért személyes adatokat sem gyűjtünk vagy tárolunk Önről.
Az informatikai rendszereink védelme érdekében és/vagy az esetleges hibák kizárása miatt a honlap meglátogatásakor eltároljuk az Ön IP címét, és a megtekintett oldalak URL-jét a saját webszerverünkön. Ezeket az információkat nem továbbítjuk harmadik fél részére, és csak a webszervert üzemeltető rendszergazdáink férhetnek hozzá. Ezek az adatok automatikusan és véglegesen törlődnek a rendszerből 30 nap után. Ezeknek az adatoknak a kezelője az IRUB Kft.
Statisztikai célból azonban anonimizált, általánosított adatokat gyűjt számunkra a Google Analytics rendszere. Semmilyen személyes adatot nem továbbítunk a Google Analytics rendszere felé, az Ön IP címét is csak anonimizálva (az IP cím utolsó része nem kerül elküldésre). Minderről további információk:
https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hu. Emellett a Google Analytics rendszere a következő adatokat gyűjtheti:
• Számítógép / mobil eszköz, operációs rendszer, böngésző adatai
• Képernyőfelbontás
• Ország, város (pontos lokáció beazonosítására nincs lehetőség)
• Ön által megtekintett aloldalak URL-jei
• A honlapunkon eltöltött idő
Ezeket az összesített adatokat arra használjuk, hogy jobban megismerjük az oldalunk látogatóinak szokásait, mely hírek, cikkek, videók, szolgáltatások népszerűek, milyen fejlesztéseket hajtsunk végre a jövőben.
Ezeknek az adatoknak a kezelője a Google. A Google adatvédelmi irányelveiről itt olvashat többet: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: info@sport-events.hu